Railing and view

Villa La Madonna

Boutiquehotell och italiensk vingård i Piemonte, Italien.

Vårt hotell

På Villa La Madonna erbjuder vi våra gäster ett personligt boutiquehotellvingård, fantastisk natur och frestande matupplevelser i en unik miljö och atmosfär.

Oavsett om du besöker oss för den lokala maten och vinets skull, för att skämma bort dig med våra kroppsbehandlingar, eller bara är på besök för att njuta av Piemonte på landsbygden i Italien, kan vi garantera dig en både avslappnande och inspirerande vistelse i världsklass

Vår restaurang

Köket är hjärtat i hemmet och så även hos oss på Villa La Madonna. I vår restaurang lagar vi mat av högsta kvalitet från Piemonte med inspiration från hela Italien.

Lunch serveras 12:30-15:00 och kan avnjutas i vår restaurang, utomhus på vår piazza eller vid vår pool. Under sommarmånaderna kan du även avnjuta din mat på vår terrass eller mitt bland vinrankorna. Middag serveras från 19:00 och köket stänger 22:00.

Vår restaurang är självklart öppen även för dig som inte bor på hotellet. Välkommen

Truffle on a board

Världskänd tryffel

Under hösten serverar vi den världsberömda vita tryffeln, en av Piemonte riktiga kulinariska skatter.

Under oktober och november letar vi den vita tryffeln. Kom med på en spännande tryffeljakt med jägare och hundar i ett fantastiskt höstfärgat landskap. Under en paus njuter vi av Piemontes delikatesser och vin från Villa La Madonna. Du kan också köpa lite tryffel att ta med hem – eller att njuta av medan du äter middag samma kväll.

Truffle market

Book now