Bröllop i Italien

Ert drömbröllop i Italien

Wedding kiss

Ett personligt bröllop i Italien

På Villa La Madonna kan vi skapa den italienska bröllopsupplevelsen ni drömt om. Att få gifta sig i Italien, med utsikt över dalen Bormida, avnjut en middag bland vingårdarna tillsammans med era vänner och familj, och dansa natten lång till italienska discolåtar på vår piazza under den klaraste natthimlen. Bröllopen på Villa La Madonna är självklart handgjorda tillsammans med det blivande brudparet och vårt fantastiska team på villan. Även om inget bröllop är det andra likt, så blir bröllopen på Villa La Madonna alltid så personliga, intima och vackra.

Wedding couple, just married

Bröllop på Villa La Madonna

Dom allra flesta väljer att fira sitt bröllop under tre dagar tillsammans med familj och vänner hos oss på Villa La Madonna. Ankomstdagen är perfekt för gästerna att lära känna Villan och lugna sina nerver med ett glas rosévin vid poolen strax efter incheckningen vid lunchtid. Kvällen fortsätter ofta gemytligt umgänge på piazzan, middag och kanske lite dans.

Dag två är den stora dagen. På själva bröllopsdagen välkomnas gästerna till en stor frukost med utsikt över dalen medan det blivande brudparet förbereder sig för ceremonin. Efter middag välkomnas gästerna till vingårdarna där vi har ordnat sittplatser i rader och en båge med säsongens blommor eller vinrankor. När ceremonin är över hålls middagen antingen i matsalen eller på piazzan där kvällen också avslutas med en fest.

Bröllopsdagarna avslutas på dag tre med en fantastisk brunch innan det är dags att checka ut och hemfärd.

Wedding couple in a back seat
Tables with dinner setting

Exklusivitet

Observera att du måste boka hela hotellet med alla rum när du bokar bröllop hos oss på Villa La Madonna. Rummen bokas då exklusivt för dig och ditt sällskap under hela vistelsen.

Book now